Το Club4U κράτα στοιχεία του κινητού μου;

Όχι. Σε καμία περίπτωση.

Το Club4U στέλνει SMS;

Όχι. Ο χρήστης της εφαρμογής λαμβάνει μόνο ειδοποιήσεις για τις συνεργαζόμενες εταιρείες που έχει επιλέξει.

Το Club4U στέλνει E-mails;

Όχι. Μόνο ειδοποιήσεις σε κινητές συσκευές.

Θα λαμβάνω ειδοποιήσεις από όλες τις εταιρείες;

Δεν είναι υποχρεωτικό. Μπορείτε να επιλέξετε από ποιές εταιρείες θα ενημερώνεστε, ή όχι.

Εάν χρησιμοποιώ την εφαρμογή, πρέπει υποχρεωτικά να λαμβάνω ειδοποιήσεις;

Όχι. Εάν δεν θέλετε, μπορείτε να μην λαμβάνετε ειδοποιήσεις και ανοίγοντας την εφαρμογή να βλέπετε ό,τι νέο έχει δημοσιευτεί στο Club4U.

Πόσες ενημερώσεις μπορώ να στέλνω;

Η ομάδα του Club4U θα σας συμβουλεύσει για την ορθή χρήση της πλατφόρμας Digital Marketing, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας για προβολή.

Τί μπορεί να περιέχει η ενημέρωση;

Σε αντίθεση με τα «φτωχά» SMS κειμένου, οι ενημερώσεις του Club4U είναι rich content και μπορούν να περιέχουν κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, κλπ. Επιπλέον μπορούν να αποστέλλονται pdf αρχεία.

Τα περισσότερα κινητά δεν λαμβάνουν MMS, λόγω των χρεώσεων που συνεπάγονται.
Τα κινητά χρεώνονται όταν λαμβάνουν ειδοποιήσεις από το Club4U;

Οι ειδοποιήσεις και τα μηνύματα του Club4U, δεν είναι MMS και κατά συνέπεια δεν έχουν καμία χρέωση. Η χρήση δεδομένων πιθανόν να συνεπάγεται χρεώσεις για τα κινητά.

Δημοσιεύω τα νέα της εταιρείας μου στα κοινωνικά δίκτυα δωρεάν. Γιατί να χρησιμοποιήσω το Club4U;

Δημοσιεύοντας στα κοινωνικά δίκτυα δωρεάν, δεν μπορείτε να είστε ποτέ σίγουροι πόσοι και αν είδαν την δημοσίευση. Τις περισσότερες φορές, σημαντικές δημοσιεύσεις χάνονται μέσα στην πληθώρα της πληροφόρησης στα κοινωνικά δίκτυα.
Με το Club4U, είστε σίγουρος ότι οι χρήστες της εφαρμογής έχουν λάβει την ειδοποίηση για τις δραστηριότητες της εταιρείας σας.
Με την είσοδο της εταιρείας σας στο Club4U θα ενημερωθούν όλοι οι χρήστες κατά συνέπεια θα αυξηθούν δυνητικά όσοι λαμβάνουν τις ειδοποιήσεις σας.

Πώς θα ενημερωθούν οι χρήστες ότι η εταιρεία μου μπήκε στο Club4U;

Για κάθε νέα εταιρεία, το Club4U ενημερώνει όλους τους χρήστες, αυξάνοντας έτσι το target group σας.

Ενημερώνομαι για ό,τι με ενδιαφέρει από τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί να χρησιμοποιήσω το mobile application του Club4U;

Πολλές φορές, μέσα στην υπερπληροφόρηση των κοινωνικών δικτύων, σημαντικά μηνύματα περνούν απαρατήρητα. Εάν δε, έχουν περάσει αρκετές ώρες από την τελευταία επίσκεψή σας στα κοινωνικά δίκτυα, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι τα συγκεκριμένα μηνύματα δεν θα εμφανιστούν.

Για ποιό λόγο οι χρήστες θα κατεβάσουν το mobile application του Club4U;

Το Club4U ανήκει στις εφαρμογές «Install,Configure & Forget». Όταν υπάρχει κάτι νέο το Club4U θα σας ενημερώσει. Έτσι έχετε άμεση ενημέρωση ειδήσεων, προσκλήσεων, εκπτώσεων και προσφορών προϊόντων, μερικά απο αυτά διαθέσιμα μόνον μέσω του Club4U.

Είναι «βαριά» η εφαρμογή; Δεν θέλω να επιβαρύνω τη μνήμη αλλά και τη μπαταρία του κινητού μου.

Το Club4U είναι μία μικρή εφαρμογή για την ενημέρωση μόνο των χρηστών που την έχουν επιλέξει, χωρίς να έχουν δώσει το email ή τον αριθμό του κινητού τους. Ολες οι ειδοποιήσεις διατηρούνται στους servers μας με αποτέλεσμα να αφήνουν το πολύτιμο χώρο του κινητού για άλλες χρήσεις (φωτογραφίες κ.λ.π.). Οι ειδοποιήσεις έρχονται άμεσα αλλά το Club4U ενημερώνεται μόνον όταν το ζητήσει ο χρήστης διατηρώντας έτσι τα αποθέματα της μπαταρίας.

Μπορώ να βλέπω τις ενημερώσεις όταν είμαι εκτός δικτύου;

Λόγω της σχεδίασης κατά τέτοιο τρόπο ώστε να η εφαρμογή να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο στο κινητό, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με wi fi ή data.

Εάν στείλω σε 300 χρήστες της εφαρμογής μια ενημέρωση, για πόσα μηνύματα θα χρεωθώ;

Η χρέωση αφορά καταχωρήσεις ειδοποιήσεων. Κατα συνέπεια, θα χρεωθείτε μια 1 μόνο ειδοποίηση. Αυτό ισχύει όσοι κι αν είναι οι χρήστες που έχουν επιλέξει να λαμβάνουν τις ενημερώσεις σας.

Από την εμπειρία μου με αποστολή ενημερωτικών e-mails (newsletters) απαιτείται αρκετός χρόνος λόγω των περιορισμών των servers.
Συμβαίνει το ίδιο με το Club4U;

Όχι. Η κάθε ειδοποίηση πηγαίνει με 1 κλικ ταυτόχρονα (multicasting) σε όλους τους χρήστες, σε όποιοδήποτε σημείο του κόσμου κι αν βρίσκονται.

Πολλά ενημερωτικά emails δεν τα βλέπουν οι αποδέκτες γιατί χαρακτηρίζονται spam.
Ισχύει το ίδιο με τις ενημερώσεις του Club4U;

Όχι. Ο κάθε χρήστης του mobile application έχει επιλέξει ο ίδιος να ενημερώνεται, οπότε σε καμία περίπτωση δεν μπορούν τα μηνύματά σας να χαρακτηριστούν spam.

Πού υπερτερεί η ενημέρωση από το Club4U έναντι των e-mails;

Η ενημέρωση μέσω της πλατφόρμας Club4U, δεν εξαρτάται από το πόσο συχνά χρησιμοποιούν οι χρήστες τους λογαριασμούς e-mails τους. Οι ειδοποιήσεις του Club4U ξεπερνούν τα προβλήματα χωρητικότητας των mail servers, χαρακτηρισμού spam, κλπ και φτάνουν άμεσα στους παραλήπτες τους.

Η εταιρεία από την οποία θέλω να παίρνω ενημερώσεις δεν είναι στο Club4U. Τί να κάνω;

Στείλτε μας τα στοιχεία της εταρείας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί τους. Για κάθε νέα εταιρεία θα λαμβάνετε ειδοποίηση για την ένταξη της στο Club4U και εάν θέλετε μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λήψη ειδοποιήσεων απο αυτή την εταιρεία.

end faq

Share This